fbpx

Welcome to Sånn, a ready-made solution for showcasing your body of work in a truly captivating manner! It’s exactly what your projects have been waiting for all this time!

search

Santé Holy White 5,1%

Santé Holy White - een prachtig Belgisch witbier. Geheel passend bij de stijl ontdek je in de neus van dit traditionele witbier aroma’s van citrus en koriander. Granig, floraal en tegelijkertijd frisfruitig en licht kruidig is dit bier even dorstlessend als smaakvol.

De tarwe creëert heerlijke aroma’s die doen denken aan vers geoogste granen en gebakken brood. Bij een eerste slok merk je hoe deze aroma’s gedragen worden door een zachte volheid. Het bier heeft een verrassende frisheid dankzij de typische rinsheid van de tarwe en de citrustonen.

Santé Holy White heeft alles wat je een mooi Belgisch witbier verwacht.

Santé Holy White

foodpairing

Met zijn verfrissende smaak zal dit bier vele hapjes en gerechten perfect complementeren. In harmonie kun je spelen met de kruidige accenten en frisfruitige aroma’s, en zo pairings creëeren met fijne en zachte smaken. Denk maar aan combinaties met lichte recepten?

Ook kun je wat contrasteren bij dit bier, zo is het bier ideaal om aardse en noterige toetsen in gerechten te verfrissen, en op deze manier het evenwicht tussen bier en gerecht terug te brengen.

kleur

Het bier schittert in het glas dankzij een strogele kleur en fijne bellen.
Zijn roomwitte en wandklevige schuimkraag maken het plaatje helemaal af.

hop

100% Belgisch hop, Poperings hop.

verkrijgbaar in

33cl
4x 33cl
24x 33cl